Tokon superviikko ?>

Tokon superviikko

Meillä on ollut tämä viikko todella toko painoitteinen. Viikolla käytiin neljä kertaa treenailemassa kahdessa eri hallissa. Lauantaina viikko huipentui Pekka ja Riitta Korrin koulutuspäivään.

Maanantai aloitettiin perinteisesti DoXXilla. Mikään ei oikein onnistunut ja Elmo vaan liiteli omissa maailmoissaan. Saatiin kuitenkin tehtyä muutamia hyviä toistoja kaukoja ja seuraamista. Tehtiin temppuja ja touhuttiin yhdessä.

Tiistaina mentiin Hennan kanssa Tsaulle treenaamaan. Elmo oli tosi kiva ja kuuliainen. Saatiin tehtyä hyvällä fiiliksellä kapulan pitoa, niitä ainaisia sivulle tuloja ja seuraamisen käännöksiä. Otettiin toiselle kierrokselle Flora treenaamaan yhdessä Elmon kanssa. Labradoripoika kesti tosi hyvin häiriö eikä reagoinut mihinkään oikeen. Ei ennen kuin Henna heitti noutokapulan vähän turhan lähelle Elmoa ja ennen kuin ehti mitään sanoa oli Elmo sännännyt rähisemään Floralle. Ärsytti niin kovasti, että ei voi yhtään luottaa koko koiraan. No, parempi olla vielä narun päässä varmistus ennen kuin kestää oikeasti häiriöt.

 

Keskiviikkona oli kisaavien ryhmä DoXXilla ja mä menin jo valmiiksi masentuneena paikalle. Elmo kuitenkin oli ihan tosi fiksu. Saatiin tehtyä seuraamista ja keskittyminen oli täysin minussa. Kerran taisi haukahtaa toiselle koiralle. Oltiin kuitenkin viisi vai kuusi koiraa aika pienessä tilassa. Hyvä me! Yksilötreenissä tehtiin aluksi ”tuomarin” käpälöinti ja siihen perään liikkeiden väliä ja yksi seuraamispätkä. Meni aika kivasti ja lopuksi mentiin vielä paikkikseen. Elmo oli aika fiksu ja olin tyytyväinen kun lopetettiin.

Torstaina mentiin Tsaulle taas ja saatiin mun kaveri kuvaamaan treenejä. Tehtiin vähän kaikenlaista seuraamisesta hyppyyn ja kapulan pitoon. Otettiin kuvia myös putkesta juoksusta ja muista agi-esteistä. Elmo oli ihan tosi kiva ja kesti muiden koirien häiriön ihan tosi hyvin! Viereisellä kentällä oli lähes koko ajan haukkuva koira. Elmo vältti sinne katsomistakin. Kerran kävi lelun kanssa katsomassa aidalla, mutta tuli murahduksesta pois kiltisti.

Kerron toisessa postauksessa lauantain Korrien koulutuksesta, kun saan videot kasaan. Oli kyllä huippu päivä!

Tänään koitettiin vähän aloitella pyöräilyä. Oli aika hurjaa kun Elmo ei oikein tajunnut alkuun että mitä tehdään. Kyllä me vielä keväällä päästään pyörälenkeille yhdessä. Ja juokseminenkin pitäisi aloittaa taas kun vähän vielä lämpenee.

Viimeiset lumikasat on myös suosiossa.

 

 

||||| 0 Tykkään! |||||

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.