Nome viikonlopun kuvapläjäys ?>

Nome viikonlopun kuvapläjäys

Viikonloppu oli hyvin NOME painotteinen, lauantaina treenattiin riistalla ja sunnuntaina oltiin Raumalla Elmon isän treenimaastoissa harjoittelemassa veljien kera.

Lauantaina tehtiin hakua variksilla ja parilla lokilla metsään. Elmo oli tosi kuumana ja käyttäytyi aika oudosti. Lähti etsimään riistaa innolla, mutta ekan kun löysi, pudotti eikä tuonut luokse. Jatkoi etsintää ja löysi kauempaa toisen riistan jonka palautti. Kolmas löytyi myös, mutta jäi löytöpaikalle. Lähetin uudestaan hakemaan sen saman, että kyllä se tuodaan luokse ja tulihan se sitten. Muuten etsi tosi hyvin, vauhdilla, mutta kuitenkin nenä auki.

Vein Elmon autoon ja kävin hakemassa muiden suoritusten jälkeen tekemään hetkeksi malttia. No eihän siitä tullut mitään, kun oli kierrokset ihan pilvissä. Saatiin käsky lähteä hetkeksi pois alueelta ja päästää Elmo purkamaan höyryjä pois. Kun oli taas rauhallinen tehtiin toisesta suunnasta vielä neljän variksen haku. Teki tosi paljon paremmin ja rauhassa. Palautti hyvin ja keskittyi tehtävään.

 

Sunnuntaina Raumalle kokoontui Elmon lisäksi Oiva, Köli, Rolle sekä Patu-isä. Tehtiin harjoituksia vuorotellen, ensin dameilla hakua (meni ihan hyvin, neljä haki ihan hyvin, sitten alkoi haahuilemaan ja tuli kyselemään. Löysi kuitenkin vielä käskettäessä yhden ja lopetettiin siihen. Teki ihan hyvin töitä kuitenkin ja löysi kivasti) ja sen jälkeen lähihakua ja linjaa.

Elmo oli tasoonsa nähden tosi hyvä, palautti kaikki käteen eikä lähtenyt rallattelemaan mihinkään vaan keskittyi hyvin. Ei ollut vuoroa odotellessa edes kovin kuuma vaan malttoi hienosti. Tämän jälkeen mentiin vielä tekemään muutamia markkeerauksia. Elmolle piti tehdä kaikki motivoidusti, kun meinasi lähteä hajujen perään ihan koko ajan vain. Mutta kun keskittyi, teki jälleen ihan hyvin.

Makkaratauon jälkeen tehtiin kanijälkeä. Elmo oli ollut autossa tässä välissä ja oli tosi kuumana kun lähdettiin kävelemään treenialueelle. Oli varmaan jo ihan väsynyt aamupäivän treeneistä ja uudesta paikasta ja se sitten purkautui piippaamisella, haukkumisella ja sättäämisellä. No päästiin lopulta tekemään kanijälki ja Elmo lähti täysillä jälkeä pitkin ilmeisesti nenä auki, kun meni ihan jäljen päällä. Juoksi hiukan ohi, mutta korjasi sitten ja löysi kanin. Palautti samaa reittiä, mutta meinasi palauttaa vähän eri paikkaan, niin piti muistuttaa missä odottelen. Toi kanin parin metrin päähän ja alkoi haistella ja hiukan nylkyttää.. Oli vissiin tosi jännä.

Kanin jälkeen oli kierrokset katossa ja loppuaika olikin sitten hyvin kiihtynyttä Elmoa. Otettiin ryhmäkuva, mutta en päästänyt Elmoa ilman narua irti, kun oli ihan herkillä että pysyykö.

Vasemmalta: Köli, Patu, Oiva, Eddie, Rolle, Elmo

 

Oli kyllä kiva nähdä veljeksiä ja oli ne kyllä taitavia! Rolle muistuttaa aika paljon Elmoa, paitsi että on ruskea. Elmo oli kaikkein suurin, jopa Patu oli jäänyt hiukan pieneksi. Köli ja Oiva oli sitten taas enemmän tulleet Seraan. Ja treenimaastot oli kyllä huikeet. Pystyi tekemään pellolla, metsässä, ojien yli, veteen ja vaikka mitä kun vaan keksii. Kiitos kaikille paikalla olleille kivasta päivästä :) Lauantaina kuvasi Henna ja sunnuntaina Tomi. Kiitos kuvaajille!

 

 

||||| 0 Tykkään! |||||

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.