Malttitreeniä ?>

Malttitreeniä

Viikko sitten sunnuntaina käytiin vähän tekemässä muiden riistatreeneissä malttia. Elmo tuntui kiihtyvän hiukan riistoista, mutta ei juurikaan toisista koirista tai noudoista. Haahuili ympäriinsä ja oli ihan ok, ei mikään mahdottoman kiihtynyt, mutta välillä pääsi haukku. Starttarin laukaukset sai Elmon ihmettelemään äänen suuntaan, mutta ei muuta reaktiota. Tomi oli kuvaamassa meidän mukana, kun jatkettiin treeneistä matkaa maalle suoraan. Kivoja kuvia tuli! Maalla Elmo kävi pulikoimassa ja sai kotiin viemisiksi vesihännän… Oli kyllä kipeä seuraavat kaksi päivää. Sunnuntaina vain piippaili koko illan ja oli tosi rauhaton, maanantaina ei häntä heilunut lainkaan kun oli sen verran kipeä. Tiistaina alkoi sitten parantumaan ja löytymään taas pikkuhiljaa  heiluva häntä. Laitoin nuo kuvat tuonne loppuun, kun niitä niin paljon enkä osannut valita vain muutamaa!

Torstaina lähdettiin käymään Vantolla, kun viimistä päivää oli kuukausikortti voimassa. Treenattiin kaikessa rauhassa kun Henna pamahtaa ovesta sisälle ja tulee myös treenaamaan Floran ja Oivan kanssa. Kyllä seura aina kelpaa. Saatiin Elmon kanssa treenattua hyvin häiriötä, eikä Elmoa oikein edes kiinnostanut muut koirat. Teki tosi hyvällä fiiliksellä ja välillä käytiin rauhoittumassa matolla. Lopuksi käytiin vielä heppaa moikkaamassa ja päästiin ihan rauhassa tosi viereen. Kun kävi haistamassa heppaa, alkoi se nostella etujalkaa. Totesin että ehkä otetaan vähän etäisyyttä ja syötiin hetki vielä nameja aidan läheisyydessä rauhallisesti.

Vaikka kuvissa heppa tuntuu luimistelevan, oli se Elmon nameja etsiessä koko ajan korvat töttöröllä.. Edustavia kuvia siis tuli vahingossa otettua..

Tästä treenien jälkeen lähdettiin vielä lenkkeilemään viheriäisiin ja uskallettiin taas päästää pojat leikkimään. Alkuun kun käveltiin ei Elmon menemisessä ollut mitään järkeä. Ei pystynyt yhtään olemaan rauhallinen vaan veti ihan hulluna. Sai sitten kuonopannan päähänsä ja suht rauhallista kävelyä pieni pätkä ennen kun pääsi vapaaksi. Oiva oli tosi kiinnostunut Elmosta, mutta ei niinkään toisin päin. Tykkäsivät juosta ja me huokastiin helpotuksesta, tulevat edelleen hyvin toimeen vaikka jo yli vuoden ikäisiä teinipoikia!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja malttitreeneistä Elmon kuvia! On se komea <3


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmottauduttiin taippareihinkin. Saa nähdä päästäänkö ensinnäkin kokeisiin ja toiseksi siitä läpi. Vähän jännää! 16.5. Olisi Auran Nuuskujen järjestäminä Nousiaisissa.

||||| 0 Tykkään! |||||

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.