Kontakti hukassa ?>

Kontakti hukassa

Käytiin tänään aamulla TKK:n kentällä hakemassa vähän parempaa fiilistä kuin viikko sitten. Kyllähän se löytyikin.. Ainakin puoliksi. Ollaan Hennan ehdotuksesta nyt muutama päivä tehty vastaehdollistamista, eli olen siis aina Elmon kytätessä jotain sanonut meidän naksutin äänen ”zup” ja palkannut. On toiminut aika kivasti ja tuntuukin että labradori on kuuliaisempi. Mutta sitten..

Aamulla siis mentiin kentälle ja naksutin merkkiä kun kyttäsi. Taisi olla kuitenkin niin jännä tilanne, että haukkui turhauma haukkua ei oikein mihinkään kohdistuen. Meillä kesti hetki päästä kentälle asti, kun tyyppi haukkui ja mä käännyin pois päin ja koitettiin uusiksi. Näki sen saksanpaimenen kun viimeksi huusi pystyyn, mutta nyt oli paljon maltillisempi. Naksutin kun kyttäsi ja lopettikin tosi nopeasti tyhmät touhut. Mutta sitten… Oli se nenä kaiken muun ajan suurinpiirtein maassa. Ei auttanut kiskoa, namia lykätä suuhun, komentaa, ei oikein mikään. Maassa tuntui olevan kaikki kiinnostava ja minä täysin tylsä. Haukkui myös muutaman kerran turhautumista (?) tai jotain muuta vain haukkumisen ilosta.

Saatiin kuitenkin muutama hyvä seuraaminenkin mahdutettua mukaan ja skarpimpi kohta, mutta oli kyllä muuten aika kuutamolla kaikesta. Ärsyttävää.. Loppuun tehtiin vielä yksi iloinen luoksetulo ja lähdettiin leikkien pois. Mutta kyllä vähän kummastutti pojan käytös.

 

Koirien ohi ollaan päästy tosi hyvin nyt jonkun aikaa, tuntuu ettei Elmoa juuri kiinnosta toiset edes. Mutta parempi mennä tyylillä ohi, kuin ottaa riski ja mennä takapakkia.

Käytiin tänään metsässä vielä myöhemmin, kun meinasin pikaisesti pitää irti ennen kun lähdettiin kylään. Labradori päätti olla piittaamatta kaikista mun kutsuista ja kun sain kiinni ja jätin istumaan paikkaan josta lähti, kutsuessani lähti menemään taas omilleen. Tosi raivostuttavaa tollanen! Ei ole ikinä ennen keksinyt tuollaista. Yleensä luoksetulosta on saanut olla ylpeä, että sen se sentään osaa. Mutta kai se on joku vaihe taas. Vähän tuntuu, että kun komentaa ja palauttaa omalle paikalleen, niin Elmo tuntuu ajattelevan, ”en sitten tee sun kanssa yhtään mitään, kun oot noin tyhmä”. Vaikeeta koittaa parantaa kontaktia ja yhteistyötä samalla kun toinen näyttää keskaria vaan. Ihania nää teinit!

Torstaina tultiin vielä näin innoissaan luokse..
Torstaina tultiin vielä näin innoissaan luokse..

Mukana vielä ensilumi kuvia pojista!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Kuvapäivitys yhdeksän kuukauden takaiseen kuvaan.
Kuvapäivitys yhdeksän kuukauden takaiseen kuvaan.

 

 

 

||||| 0 Tykkään! |||||

2 thoughts on “Kontakti hukassa

  1. Sori etten ehtinyt jutella tänään kauemmin ja keskittymiskykykin oli siinä puhelimessa vähän heikko kun teki töitä sivussa :D Mietin itsekin tänään metsässä tuota luoksetuloa. Se on myös meillä ollut sellainen ”liike” johon on lähes aina voinut luottaa ja Oiva on osannut tulla aina luokse tosi hienosti ja reagoinut välittömästi ja nopeasti kutsuun. Tänään tuli kyllä luokse, mutta ehkä aavistuksen viiveellä, ei niin salamana mitä ennen on tullut. Kyllä se vaan taitaa olla niin, että tää vajaan vuoden ikä saa niiden päät nyt vähän sekaisin, ja toivottavasti ”palautuvat” vielä, kun pohjat on kuitenkin tehty hyvin. Pitäis nyt vaan muistaa pitää ne treenit tosi lyhyinä ja lopettaa kun koiralla on vielä sillanen ”tätä lisää” meininki. Itse ainakin sorrun tekee liian pitkiä treenejä ja sit jätkän keskittymiskyky herpaantuu.. Kotona oon muuten yrittänyt olla nyt vähän ”kylmempi” enkä ole antanut ns. ylimääräistä huomiota, en tiedä mahtaako auttaa.

    1. Kiitos terapiapuhelusta! ;) Tuli tarpeeseen ja ainahan voi soittaa uudestaankin. Mä olen myös koittanut myös kotona ottaa ns kovemman linjan ja Elmo tuntuukin uskovan helpommin ilman sen suurempaa draamaa. Jokaiseen huomionkerjäämiseen ja leikkiyritykseen en ole lähtenyt vaan pyytänyt touhuamaan kun ollut rauhassa. Mutta taitaa pentu joutua olemaan tänään ainakin alkulenkin visusti liinan päässä. Katsotaan miten korvat toimii remmin päässä. Kuullaan siitä loppuviikon treenistä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.