Keskikesän kuulumisia ?>

Keskikesän kuulumisia

Tasan kaksi kuukautta sitten on edellinen postaus tehty. Tässä kahdessa kuukaudessa käytiin pohjalla ja noustiin ylös takaisin vauhdilla!

Ollaan käyty koiraporukalla raveissa tutustumassa. Elmo oli alkuun jännittynyt mutta totesi sitten ettei tarvitse hötkyillä. Ollaan kahdestaan käyty kaupoilla ja keskustassa hyvällä menestyksellä. Lenkkeilty pyörällä, juosten ja kävellen ympäriinsä. Käyty uimassa ja otettu rauhassa. Tokoa ollaan treenattu epässäännöllisen säännöllisesti ja vesipelastuskausi on aloitettu. Niin paljon hyvää on tapahtunut ettei tiedä mistä aloittaisi.

Kaupungilla käveltiin Hansakorttelissa fiksusti ja kävelykatua haistellen. Juoksemassa ollaan käyty muutamia kertoja ja siinä Elmo menee aika kivasti vierellä. Pyöräily on vielä vähän turhan extremeä kun koira juoksisi mielellään täysillä ja mä jarrutan jottei mennä ravia kovempaa. Yhtäkkiset ryntäykset ei oikein sovi pyörän kanssa. Ollaan siis molemmat mieluummin juostu. Mätsäreistä seuraavalla kerralla lisää.

Koira on ollut menossa mukana niin päiväunilla kuin takapihan laitossa. Elmo on kasvanut tämän kevään aikana ihan hurjasti! Kun muistelee viime vuotta on meillä paljon parempi yhteys koiran kanssa ja Elmo malttaa paljon paremmin kuin vuosi sitten. Ei lähde kovin kauas vapaana ollessaan ja muutenkin on paljon rennompi. Muistaa itse vain pitää kunnon lepopäiviä treenien ja muun ohjelman välillä.

Pohjalla käynti viittaa lähinnä Elmon kuukauden takaiseen lenkkikäyttäytymiseen kun ei kuullut eikä nähnyt mitään. Lopulta tajuttiin että narttujen juoksuaikahan on nyt. Välillä tyyppi pyysi ulos pissalle ja kun päästiin pihalle ei ollutkaan mikään kiire muuta kuin haistelemaan. Ei tällaista tajunnut ollenkaan kun Nappe oli leikattu eikä näinollen juossut tyttöjen perässä ollenkaan. Hajuista selvittiin, mutta kyllä heti huomaa kun jollain tytöllä on juoksut. Ei paljoa kiinnosta muu enää siinä vaiheessa poikaa. Katsotaan syksyllä leikataanko Elmo vai ei. Meillä näyttely ilmoittautuminen sisällä ja toivon mukaan saataisiin sieltä se H. Onhan se komea, eikö?

 

 

Tokoilemassa ollaan käyty kerta pari viikkoon. Ei oikeen olla hurjan tavoitteellisesti kyllä mitään tehty. Liikkeitä kyllä kokeenomaisesti ja osissa, mutta lähinnä ollaan keskitytty häiriöön ja tottelevaisuuteen. On meillä hauskaa treenatessa ja kaikki alkaa sujua paremmin vain koko ajan. Välillä koira on irti ja välillä narun päässä ihan sen mukaan miltä Elmo tuntuu.

 

 

 

 

 

 

IMG_0018

Hyvää juhannusta kaikille!

 

||||| 0 Tykkään! |||||

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.