Huh kevättä! ?>

Huh kevättä!

 Teknisten ongelmien (eli en tajunnut tallentaa käsiteltyä videota ja ohjelma kaatui ja melkein käsitelty video on tipotiessään. Uusi yritys on lähtenyt kankeasti käyntiin..) vuoksi Korrien viikonlopusta ei ole vielä videota julkaistavaksi. Ajattelin kuitenkin videota odotellessa päivitellä muita kuulumisia.

Elmo on ollut viime viikot jotenkin tosi hankala ja samalla huomaa sen myös toisaalta aikuistuneen. Vieläkään ei päästä halliin ilman haukkumista. Miten voi olla!? Kaksi vuotias koira, jonka kanssa pienestä pitäen ollaan käyty eri halleilla.

No toisaalta eilen oli toko-treenit DoXXilla ja unohdin häkin kotiin. Hyvin pärjättiin ilmankin! Elmo oli seinässä kiinni ja lähinnä hengaili kun toiset treenasivat. Meni ihan tosi kivasti! Ja eräs lenkki jätin Elmon hetkeksi portaikkoon kiinni ja kävin asioimassa viereisestä liikkeessä. Takaisin tullessa portaikolla odotti kiltisti rauhallisen näköinen labradori, joka oli todella mukava ottaa matkaan mukaan ja jatkaa lenkkiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Viime viikolla käytiin lääkärissä rokotuksilla ja tutkimassa maksa-arvot. Elmo on kaikin puolin terve! Mitä nyt tosi levoton oli lääkärissä ja mun kauhukseni merkkasi sisälle! Odoteltiin kaikessa rauhassa että päästään ilmottautumaan ja Elmo haisteli vieressä olevaa hyllykköä. Yhtäkkiä käänsi kroppansa ja nosti jalkaa. Siihen oli varmaan jo joku toinenkin merkannut, mutta kyllä vähän meinasi kiehahtaa. Sakset kaivoin jo mielessäni esille että pallit pois vaan!

Nyt keväällä on labraturbon kanssa ollut ja tulee olemaan hurjasti kaikkea ohjelmaa. Temppukurssi alkoi tiistaina ja jatkuu vielä neljä kertaa. Siellä saadaan näyttää meidän temppuja ja kertoa miten niitä opittiin.

Hallinta ja häiriökurssi alkaa muutaman viikon päästä. Toivotaan että edistytään häiriön suhteen. Häiriötä ollaan myös tokotreeneissä harjoiteltu ja omatoimi kerrat jatkuu myös Tsaulla.

Pyöräilyä ollaan treenattu nyt neljä kertaa. Eilen ensimmäistä kertaa ”pitkällä” lenkillä eli vähän reilu kilsa mentiin hissuksiin. Elmo osasi jo tosi hyvin ravailla vieressä. Ei pomppinut kertaakaan enää päin ja piti aika kivasti paikan. Vähän yrittää edistää välillä, mutta tulee vierelle takaisin kuitenkin. Ohitettiin eilen jopa koira pyöräillen! Hurjaa!

Tänään alkaa etsintäkurssi ensin hallilla ja viikonloppuna metsässä. Toivotaan että opitaan paljon sielläkin lisää. Tähän liittyen ollaan käyty tekemässä PK-jälkeä niin että Elmo etsii hajujäljen sijaan ensisijaisesti keppejä. Ja on mennyt paljon paremmin kuin että juoksee pää kolmantena jalkana vain hajun perässä.

Viime viikolla käytiin lääkärissä rokotuksilla ja tutkimassa maksa-arvot. Elmo on kaikin puolin terve! Mitä nyt tosi levoton oli lääkärissä ja mun kauhukseni merkkasi sisälle! Odoteltiin kaikessa rauhassa että päästään ilmottautumaan ja Elmo haisteli vieressä olevaa hyllykköä. Yhtäkkiä käänsi kroppansa ja nosti jalkaa! Siihen oli varmaan jo joku toinenkin merkannut, mutta kyllä vähän meinasi kiehahtaa. Sakset kaivoin jo mielessäni esille että pallit pois vaan!

Kaikkea kivaa siis tiedossa nyt keväällä! Ihme on jos ei käytös muutu parempaan. Tosin eilen oltiin koiralenkillä ja kaveri joka ei Elmoa hurjan usein näe, oli kyllä vakuuttunut että tyyppi on paljon kasvanut henkisesti. Ei tarvi mennä kun pari kuukautta taaksepäin niin eron huomaa! Itse kun koko ajan elää ja näkee koiraa läheltä ei samalla tavalla huomaa edistymistä. Toisina päivinä olen myymässä labradoria ensimmäiselle vastaantulijalle ja seuraavana hetkenä ilmoittamassa meidät johonkin SM-luokan kokeeseen. Päivä kerrallaan. Ja on se kuitenkin. Meidän Elmo!

||||| 0 Tykkään! |||||

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.