Elmo ?>

Elmo

Vesipedon Merikotka  s. 13.12.2013

Labradorinnoutaja, Uros

Emä: Vesipedon Meritähti

Isä: Pikku-Uikun Rikkovaaran Riku

EIC: puhdas vanhempien tulosten perusteella
CNM: puhdas vanhempien tulosten perusteella

Silmät: OK

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Paino/korkeus: 35 kg / 61 cm

Elmo KoiraNetissä

Kasvattaja: Nina Remes, Kennel Vesipeto

Meille kotiin tullut 10.2.2014

Elmo on aktiivinen nuori labradori, jolta ei vauhti ihan heti lopu kesken. Koira on välillä melko hankala melko kovan ja itsenäisen luonteensa vuoksi. Elmo ei myöskään suuresti kestä oman tilan rajoittamista ja kertoo kyllä kovaan ääneen jos joku asia ei mene juuri niin kuin koira on itse ajatellut. Toisaalta labradori on innokas oppimaan ja sisällä tunkee syliin nukkumaan hellyyspuuskassaan. Koiran kanssa on kiva touhuta kaikenlaista, kun se on aina innokkaana mukana menossa.

Päivän paras hetki on varmasti iltaruokinta-aika, joka ei kyllä vahingossakaan mene ohi. Tykkää tosi paljon nouto-jutuista, vaikkei ihan jaksaisikaan aina tehdä töitä. Kun tehdään, keskittyy hyvin ja tekee kuitenkin parhaansa. Elmo on oppivainen ja helposti motivoitava koira. Kiihtyy kuitenkin helposti kaikesta kivasta.

Elmon kanssa olisi tarkoitus harrastaa ja kokeilla monipuolisesti kaikkea kiinnostavaa. Tällä hetkellä harjoittelun alla ovat NOME, TOKO, RALLITOKO sekä VEPE kesällä. Myös PK viesti kiinnostaisi kovasti. Ja agility ja canicross ja… Katsotaan nyt mitä kaikkea ehditään ja edetään sen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.