?>

On ollut taukoa kirjoittamisesta vaikka tuntuu että olisi paljon asiaa. Elmolla on (toivottavasti jo hiipumassa..) viimeinen pelkokausi selkeästi päällä ja poika on käyttäytynyt sen mukaisesti. Jokainen päivä on ollut erilainen. Jos eilen oltiin tosi nätisti ja rauhassa tänään vaan haukutaan, huomenna ei pystytä keskittymään mihinkään ja säntäillään vaan ja seuraavana päivänä tullaan vaan syliin nukkumaan. Ja pelästytään kaikkea sekä säntäillään ulkona kaiken perässä. Sisällä ollaan kuitenkin koko ajan vain naamassa kiinni ja sylissä on paras paikka nukkua. Sain viime viikonloppuna todellakin tarvitsemani vapaan ja oltiin Helsingissä yö. Kotiin tullessa oli jo tosi kiva päästä touhuamaan hölmön labradorin kanssa kaikkea.

Treeneissä Elmon mielialanmuutokset ovat tuottaneet hiukan haasteita, mutta pääsääntöisesti on ollut ihan mukavaa. Elmo on tehnyt töitä kivalla asenteella ja keskittyen. Viime viikolla tosin olisi ollut kiva vain haistella hallin lattiaa.. Tomin kertoman mukaan myöskään lauantain jälki-treeneissä ei muuta tehty kuin haukuttiin (yleensä siis ihan hiljaa). Hajuerotteluakin käytiin pitkästä aikaa ryhmässä tekemässä ja teki ihan kivasti. Vähän oli pihalla ja juoksi enemmän kuin haisteli, mutta löysi lopulta kaikki hajut ja merkkasi hyvin.

Nyt on pieni yskä päällä ja ollaan rauhassa kotona köllötelty ja tehty pieniä hajutreenejä sisällä. Sunnuntai yöllä aloitti yskimisen ja aamulla soitin lääkäriin. Todettiin kuitenkin ettei varmaan ole mitään pahempaa ja että seurataan tilannetta. Kennelyskään viittaa oireet selkeästi. Onneksi ei ole kuitenkaan kovinkaan paha, muutaman kerran yskii päivässä ja lenkillä vaikka valjaat päällä. Kuumettakaan ei ollut (38,2) joten eiköhän tämä mene ohi ihan levolla.

Elmo on ulkona kävellyt ihan tosi fiksusti mun pienen loman jälkeen, johtuukohan rentoutuneemmasta omistajasta, flunssasta vai mistä mutta ihan kiva ulkoiluttaa. Ollaan tosin tehty lyhyempiä lenkkejä remmissä. Koirat ohitetaan löysällä hihnalla rennosti. Nyt tuli siis kuitenkin yhteistreeni tauko. Toisaalta se voi tehdä ihan hyvää, saa molemmat vähän hengähtää, ja toki kotona tehdään tehtäviä jaksamisen mukaan.

Pari viikkoa sitten oli hierontakin ja nyt pitäisi poika olla kunnossa. Keväällä katsellaan seuraavan kerran taas mistä kiristää. Joten ihan kivasti meillä nyt menee! Pelkokausi voisi nopeasti poistua ja lähellä häämöttää jo maaginen kaksi vuotis synttäripäivä. Jos sen jälkeen mulla on täydellisesti käyttäytyvä ja hillitty labradori. Tai sitten ei ;)

||||| 0 Tykkään! |||||

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.